Onze school

Onze Visie & Missie: Op basisschool De Esch willen wij met passie het onderwijs zo organiseren en wegzetten dat het voor ieder uniek kind een optimale,  inspirerende en betekenisvolle leeromgeving is waarin verschillende werkvormen en doelen op niveau worden aangeboden. Wij willen warmte, gezelligheid, innovatie en positieve energie uitstralen naar de kinderen en hun ouders. Wij geloven in de kracht van het samenwerken die leidt tot verbinding, inspiratie en de motivatie om samen talenten te ontdekken en doelen te bereiken. Door ons onderwijs vorm te geven vanuit  relatie (ik hoor erbij), competentie (ik kan het) en autonomie (eigenaarschap) bereiden we  kinderen vanuit hun intrinsieke motivatie en houding voor op de volgende stap in hun toekomst.

Op basisschool De Esch bieden wij ieder uniek kind eigentijds, toekomst- en kindgericht onderwijs aan vanuit onze 4 ambities: