Ouders

Wij vinden het zeer belangrijk om ouders bij ons onderwijs aan hun kinderen te betrekken en wij trachten hen daarbij zoveel mogelijk in te schakelen. De ouders nemen, samen met hun kinderen, enkele keren per schooljaar deel aan onderwijsaspecten van verschillende aard.

Hierbij worden vooraf, in onderling overleg, afspraken gemaakt voor de ondersteunende werkzaamheden van ouders. De leerkrachten en ouders zetten zich samen vol enthousiasme en met veel plezier in voor de opvoeding en begeleiding van de kinderen.

Wij combineren de moderne inzichten van de onderwijsvernieuwingen met de vele verworvenheden uit het verleden, zodat we voor de kinderen en hun ouders een goede school kunnen zijn, waar leren plezierig en fijn is.

Schoolvakanties schooljaar 2017 - 2018

van