Schooltijden

Op onze school hebben wij een continurooster. Onze schooltijden zijn alle dagen van 8.30 – 14.00 uur voor alle groepen. Onze school is ’s ochtends via de hoofdingang vanaf circa 8.00 uur open voor ouders die even snel wat door of af willen geven aan de leerkracht of de directie.

De kinderen van groep 1 & 2 mogen ’s ochtends om 8.20 bij de 1e bel met hun ouders naar binnen via de zij-ingang aan het grote plein.

De leerlingen van groep 3 t/m 8 mogen om 8.25 uur bij de 2e bel naar binnen via één van de zij-ingangen en de achteringang.

Op het moment dat om 8.30 de 3e bel gaat zijn alle kinderen in de klas en beginnen de lessen. Leerlingen nemen voor zowel voor de ochtendpauze (fruit/boterham) als voor de lunch (boterham/drinken) eten en drinken mee naar school.