Schooltijden

Op onze school hebben wij een continurooster. Onze schooltijden zijn alle dagen van 8.30 – 14.00 uur voor alle groepen.
Behalve voor groep 1 & 2 op vrijdag: die zijn dan om 12.00 uur vrij.

Onze school is ’s ochtends via de hoofdingang vanaf circa 8.00 uur open voor ouders die even snel wat door of af willen geven aan de leerkracht of de directie.

De kinderen van groep 1 & 2 mogen ’s ochtend om 8.20 bij de 1ebel met hun ouders naar binnen via de zij-ingang aan het grote plein.

De leerlingen van groep 3 t/m 8 mogen om 8.25 uur bij de 2ebel naar binnen via één van de zij-ingangen en de achteringang.

Op het moment dat de 3ebel gaat om 8.30 zijn alle kinderen in de klas en beginnen de lessen. Leerlingen nemen voor zowel voor de ochtendpauze (fruit/boterham) als voor de lunch (boterham/drinken) eten en drinken mee naar school.